Pilates

DOORLOPENDE LESSEN: Dit zijn wekelijkse lessen van september t.e.m. mei (niet in juni en tijdens schoolvakanties). Je kan op elk moment instappen. Plaatsen zijn beperkt dus reserveren is nodig.

Met rustige (meestal trage) en precieze bewegingen streven we naar een harmonie tussen lichaam en geest. Er is veel aandacht voor de ademhaling tijdens de oefeningen. Pilates verlicht spanningen, traint dieperliggende spieren en zorgt voor een betere lichaamshouding. Het hele lichaam is betrokken bij Pilates maar je traint vooral je rompstabiliteit.

Wanneer: woensdag van 19 tot 20 uur.

Locatie: Danszaal Balance, Emiel Van Dorenlaan 144

Betaal vooraf online, zo vermijden we wachttijden aan de kassa! Opgelet: terugbetaling of tegoed is niet mogelijk. Wisselen van datum is wel mogelijk. Gelieve hiervoor vooraf (ten laatste 1 dag voor de les) te mailen naar sportingenk@genk.be

  • Reserveren en online betalen kan elke week op donderdag vanaf 19 uur (en zo lang er plaatsen vrij zijn!) voor de volgende les.
  • Je kan tot 60 minuten voor de start van de les online betalen.
  • Je hoeft niet meer aan te schuiven aan de receptie van het zwembad, ga meteen naar de danszaal.
  • Je kan ook voor iemand anders extra inschrijven. Je dient deze personen eerst toe te voegen in jouw account.
  • Prijs per les:
    • € 4,20 inwoner van Genk
    • € 5 inwoner buiten Genk

BETAAL HIER VOORAF VOOR 1 LES

Heb je nog een beurtenkaart? Reserveer je plaats

Reserveren kan elke week op donderdagavond 19 uur (en zo lang er plaatsen vrij zijn!) voor de volgende les.

RESERVEER HIER ALS JE EEN BEURTENKAART HEBT

Ben je een inwoner van Genk en heb jij recht op verhoogde tegemoetkoming? Wij voorzien een korting van 50 % op begeleide sportactiviteiten. Om deze korting te verkrijgen, dien je vooraf een klevertje van je mutualiteit te mailen naar sportingenk@genk.be. Het is niet mogelijk om na de boeking/betaling deze korting te verrekenen 

Hoe weet je of je de verhoogde tegemoetkoming hebt? Kijk op een klever van uw ziekenfonds: onderaan op de klever staat een code. Deze code eindigt op 1 als je recht hebt op de verhoogde tegemoetkoming.