Pilates

DOORLOPENDE LESSEN: Dit zijn wekelijkse lessen van september tot juni(niet tijdens de schoolvakanties). Je kan op elk moment instappen. Je betaalt per keer aan de kassa of koopt een beurtenkaart.

Voor deze sportlessen dien je vooraf te reserveren. Reserveren kan elke week op vrijdagavond 19 uur vanaf vrijdag 7 januari 2022. Je maakt vooraf een reservatie zonder betaling en regelt de betaling aan de kassa ter plaatse.

Wil je annuleren? Open dan de bevestigingsmail en klik in deze mail op 'annuleer hier'. Zo geef je anderen ook de kans om te sporten.

Met rustige (meestal trage) en precieze bewegingen streven we naar een harmonie tussen lichaam en geest. Er is veel aandacht voor de ademhaling tijdens de oefeningen.

Pilates verlicht spanningen, traint dieperliggende spieren en zorgt voor een betere lichaamshouding.

Het hele lichaam is betrokken bij Pilates. Maar je traint vooral je rompstabiliteit oftewel core-stability. Met 'core' wordt je romp of je kern bedoeld: een korset van spieren rondom je rug, buik en bekken. Bij het uitvoeren van allerlei bewegingen heb je deze spieren nodig. Een stabiele, sterke kern vermindert het risico op blessures en daarom is het verstandig om de stabiliteit van je kern te trainen.

Wanneer: woensdag van 19 tot 20 uur.

Locatie: Danszaal Balance, Emiel Van Dorenlaan 144

Prijs per les:

  • € 4,20 inwoner van Genk
  • € 5 inwoner buiten Genk

12-beurtenkaart: Beurtenkaarten worden verkocht tot 15 min voor de les

  • € 42 inwoner van Genk
  • € 50 inwoner buiten Genk

RESERVEER

Heb jij recht op verhoogde tegemoetkoming? Wij voorzien een korting van 50 % op begeleide sportactiviteiten.

Deze activiteit komt in aanmerking voor verhoogde tegemoetkoming bij aankoop van een beurtenkaart. Hoe? Toon vooraf de klever aan de medewerker van de receptie van het zwembad. 
Hoe weet je of je de verhoogde tegemoetkoming hebt? Kijk op een klever van uw ziekenfonds: onderaan op de klever staat een code. Deze code eindigt op 1 als je recht hebt op de verhoogde tegemoetkoming.