Zwembad

Het zwembad in het SportinGenk Park gaat 1 juli terug open! De plaatsen zijn beperkt dus online inschrijven is verplicht.

online Reserveren? Klik hier!

Elke vrijdag vanaf 14u00 kan je reserveren voor de komende week!

Zijn jullie klaar om de sprong te wagen?

Na de verplichte sluiting omwille van de COVID19-maatregelen, verwelkomen we jullie met veel plezier vanaf 1 juli in het zwembad van het SportinGenk Park.

Je zwembadbezoek zal iets anders verlopen. Je kan max 2u zwemmen per blok. 

Op voorhand inschrijven is verplicht wegens COVID19-maatregelen. Kom enkel op je gereserveerde tijdstip en niet meer dan 10 minuten op voorhand. Ben je vroeger dan wacht je even buiten.

Voor de veiligheid en gezondheid van jezelf, andere zwemmers en ons personeel vragen we om de richtlijnen goed op te volgen.

De geldigheid van alle actieve abonnementen wordt met 4 maanden verlengd.

SportinGenk Zwembad

Het SportinGenk Zwembad is een 50 meter competitiebad, uitgerust met een beweegbare brug en bodem. Hierdoor kan het gescheiden worden in twee baden, een 33-meter bad en een 14 meter lang instructiebad. De diepte varieert van 1,20 tot 2,50 meter. Aan de badrand staat een stoeltjeslift voor personen met een handicap.

In het SportinGenk Zwembad zijn er heel wat faciliteiten aanwezig, zoals een glijbaan, whirlpooltuin, competitiespringplanken en een peuterbad met speeltoestellen en waterspuiters. Daarnaast vinden er ook verscheidene activiteiten plaats zoals zwemlessen, aquaspinning, aquajogging, start to swim, zwemmen 60+, … .

Daarnaast is er ook nog het SportinGenk Zwembad Boxbergheide. Dit is een instructiebad van 20 op 8 meter, met een diepte van 1 tot 2 meter. Ook hier zijn verschillende activiteiten mogelijk zoals vrij zwemmen op vrijdagavond tussen 19.30 en 21 uur, schoolzwemmen, aquajoggen of zwemmen voor senioren. Het zwembad Boxbergheide kan je ook afhuren, met of zonder toezicht.

Alle informatie over de openingsuren, het aanbod en de tarieven van beide zwembaden kan je hieronder terugvinden.

Contact

SportinGenk Zwembad

Adres
E. Van Dorenlaan 144, 3600Genk
tel.
089 65 34 00

Openingsuren

Vandaag

zijn wij open van 7 tot 21 uur

Morgen

zijn wij open van 7 tot 21 uur
Meer openingsuren

Zwembad Boxbergheide

Adres
Zandoerstraat z/n, 3600Genk
tel.
089 65 34 41

Openingsuren

Morgen

zijn wij open van 12 tot 13 uur
Meer openingsuren