Tussenkomst lidgeld via uw mutualiteit

Verschillende mutualiteiten voorzien een tegemoetkoming indien u deelneemt aan sportactiviteiten. Via een aanvraag kunt u zo eenmaal per jaar een deel van uw lidgeld recupereren.

Lessenreeksen en sportkampen die via Kwandoo geboekt worden:

  1. Ga naar de Kwandoo site via de knop hieronder
  2. Meld je aan met je e-mailadres en je paswoord.
  3. Klik op 'mijn attesten'.
  4. Selectieer het gewenste attest en druk dit af. Dit attest kan je pas opvragen als de activiteit (sportkamp of lessenreeks) afgelopen is.
  5. Voeg dit attest toe aan het formulier van uw mutualiteit. Het is niet meer nodig om ons dit attest te bezorgen. Je kan dit rechtstreeks bij de mutualiteit indienen.

    Aanmelden bij Kwandoo

Doorlopend sportaanbod en bij aankoop van een beurtenkaart of bij een verzameling van kastickets.

Lessen zoals Figuurtraining, Zumba, ...

Wat moet u doen? U toont het kasticket of een verzameling van kastickets waarvan het totaal minstens €15 bedraagt en waarop deze lessen zichtbaar zijn aan de Infobalie (Arcade) of aan het onthaal van het SportinGenk Zwembad (Balance). Bij een geldig kasticket ontvang je van de medewerker het nodige attest voor de mutualiteit. Dit kan je rechtstreeks bij de mutualiteit indienen. 

Zwemaanbod.

Voor iedereen die een zwemabonnement aankoopt of een verzameling heeft van kastickets die voldoen aan de voorwaarden.

Wat moet u doen? U toont het kasticket of een verzameling van kastickets waarvan het totaal minstens €15 bedraagt en waarop deze sportbeurten zichtbaar zijn aan het onthaal van het SportinGenk Zwembad (Balance). Bij een geldig kasticket ontvang je van de medewerker het nodige attest voor de mutualiteit. Dit kan je rechtstreeks bij de mutualiteit indienen.