Aquajoggen GOUD

DOORLOPENDE LESSEN: Dit zijn wekelijkse lessen van september t.e.m mei (niet in juni en tijdens de schoolvakanties).

Je dient niet vooraf te reserveren. Je kan op elk moment instappen. Je betaalt per keer aan de kassa of koopt een beurtenkaart. Toegang: 15 min. voor de activiteit start.

Aquajoggen GOUD is een uitstekende manier om fit en vitaal te blijven. Goud wil zeggen voor alle leeftijden maar aan een lagere intensiteit, voor revaliderende personen, voor personen die nood hebben aan een lagere opstap, voor 60+.

Een aquajogger draagt een aquagordel rond zijn middel om een verticale houding in het water te verkrijgen. Vanuit die positie kunnen zonder de bodem van het zwembad te raken loopbewegingen uitgevoerd worden. Behalve loopbewegingen worden ook andere oefeningen gedaan.

  Dinsdag
Locatie SportinGenk Zwembad
Uur 15 - 15.45 uur
Aantal deelnemers Minimum 8

Tip: Betaal zo veel mogelijk contactloos!

Prijs per les:

  • € 4,20 inwoner van Genk
  • € 5 inwoner buiten Genk

12-beurtenkaart: Beurtenkaarten worden verkocht tot 15 min voor de les

  • € 42 inwoner van Genk
  • € 50 inwoner buiten Genk

Heb jij recht op verhoogde tegemoetkoming? Wij voorzien een korting van 50 % op begeleide sportactiviteiten.

Deze activiteit komt in aanmerking voor verhoogde tegemoetkoming bij aankoop van een beurtenkaart. Hoe? Toon vooraf de klever aan de medewerker van de receptie van het zwembad. 
Hoe weet je of je de verhoogde tegemoetkoming hebt? Kijk op een klever van uw ziekenfonds: onderaan op de klever staat een code. Deze code eindigt op 1 als je recht hebt op de verhoogde tegemoetkoming.