Zwembad

SportinGenk Zwembad

Opgelet! Wegens werken aan de hoofdspanningscabine op dinsdag 10 december is het SportinGenk Park die dag gesloten. Het zwembad en de sporthallen zijn afgesneden van de stroom waardoor er geen activiteiten kunnen plaatsvinden. Uiteraard blijft het sportbos die dag wel toegankelijk.

Het SportinGenk Zwembad is een 50 meter competitiebad, uitgerust met een beweegbare brug en bodem. Hierdoor kan het gescheiden worden in twee baden, een 33-meter bad en een 14 meter lang instructiebad. De diepte varieert van 1,20 tot 2,50 meter. Aan de badrand staat een stoeltjeslift voor personen met een handicap.

In het SportinGenk Zwembad zijn er heel wat faciliteiten aanwezig, zoals een glijbaan, whirlpooltuin, competitiespringplanken en een peuterbad met speeltoestellen en waterspuiters. Daarnaast vinden er ook verscheidene activiteiten plaats zoals zwemlessen, aquaspinning, aquajogging, start to swim, zwemmen 60+, … .

Daarnaast is er ook nog het SportinGenk Zwembad Boxbergheide. Dit is een instructiebad van 20 op 8 meter, met een diepte van 1 tot 2 meter. Ook hier zijn verschillende activiteiten mogelijk zoals vrij zwemmen op vrijdagavond tussen 19.30 en 21 uur, schoolzwemmen, aquajoggen of zwemmen voor senioren. Het zwembad Boxbergheide kan je ook afhuren, met of zonder toezicht.

Alle informatie over de openingsuren, het aanbod en de tarieven van beide zwembaden kan je hieronder terugvinden.

Contact

SportinGenk Zwembad

Adres
E. Van Dorenlaan 144, 3600Genk
tel.
089 65 34 00

Openingsuren

Vandaag

zijn wij open van 7 tot 21 uur

Morgen

gesloten
Meer openingsuren

Zwembad Boxbergheide

Adres
Zandoerstraat z/n, 3600Genk
tel.
089 65 34 41

Openingsuren

Vandaag

zijn wij open van 15 tot 16 uur
Meer openingsuren