Sportnetwerk Genk

Het doel van het Sportnetwerk Genk is om een dynamisch netwerk uit te bouwen van sportverenigingen, -organisaties, individuele sporters, privé sportaanbieders, sportbeoefenaars maar ook elkeen die sport hoog in het vaandel draagt. De bedoeling is om inspraak heel laagdrempelig te maken en ook heel doelgericht om op die manier mee vorm te geven aan het sportbeleid. We zijn ervan overtuigd dat er op die manier echt impact wordt gecreëerd.

Het Sportnetwerk Genk is er bovendien op gericht om een sterk netwerk uit te bouwen tussen alle diverse sportpartners en beleidsmakers om van elkaar te leren, samen te werken en elkaar te versterken. Uiteindelijk werken we allen naar eenzelfde doel en dat is Genkenaren te laten starten met sporten en hen vervolgens kwalitatief en ieder op zijn niveau een sportopleiding aan te bieden. We trachten op die manier de talentontwikkeling te maximaliseren, de fitheid, gezondheid en weerbaarheid van Genkenaren te verhogen en zo te bouwen aan sterke mensen en in het bijzonder een sterke Genkse samenleving.

Iedereen met sportinteresse is welkom in het Sportnetwerk Genk: sportclubs, Genkenaren met een hart voor sport, sportdeskundigen, erkende en niet-erkende verenigingen, …

Jaarlijks wordt een netwerkmoment georganiseerd, waarbij contacten kunnen worden gelegd met andere sportliefhebbers en de dienst sport. Aan de hand van verschillende werkgroepen wordt inspraak en samenwerking verwezenlijkt. Zo zijn er werkgroepen rond voetbal, tennis/padel, subsidies, gezondheid, gebruikers SportinGenk Park…

Wil je op de hoogte gehouden worden van het Sportnetwerk of wil je actief meewerken in één van de werkgroepen? Je kan je te allen tijde aanmelden via onderstaande knop.

SCHRIJF JE HIER IN

Contact

Infobalie SportinGenk Park

Gebouw
Sporthal
Adres
E. Van Dorenlaan 144, 3600Genk
tel.
089 65 34 50
E-mail
sportingenk@genk.be

Contacteer / volg ons via

Openingsuren

Vandaag

zijn wij open van 9 tot 12.30 uur & 13 tot 16 uur

Morgen

gesloten
Meer openingsuren