Verjaardagsfeestje SportinGenk Park

In juli en augustus organiseren wij geen verjaardagsfeestjes in het zwembad. Wij herstarten midden september.

Kom jij ook je verjaardag vieren in het sportbos of het zwembad samen met je vriendjes?
Het wordt een leuke namiddag vol uitdagende activiteiten!

Tijdens het zeemeerminnen/piraten zwemfeestje veranderen jullie in zeemeerminnen of piraten! Jullie trekken een monovin aan en leren zwemmen als echte zeemeerminnen of piraten in de diepe zee, uiteraard onder begeleiding van een ervaren monitor.

Zie je zo een een monovin niet zitten, dan is de splash party meer iets voor jou! Jullie doen leuke spelletjes in het water, glijden zo vaak jullie maar willen samen van de glijbaan en relaxen in het bubbelbad terwijl jullie luisteren naar een geweldig verhaal.
Dit wordt echt je coolste verjaardag ooit!

Hoe reserveren: Je kan tot 3 weken vooraf boeken. Je dient hiervoor online te boeken via een account. Het account wordt gemaakt op naam van de ouder.
Het is nodig om het kind / de jarige ook toe te voegen aan dit account want de boeking wordt gemaakt op naam van de jarige.
Meer info over een account maken: klik hieronder op 'Hoe online inschrijven voor ons sportaanbod'.
SportinGenk betaalt niet terug bij foutieve boekingen.
Wisselen van datum is wel mogelijk. Gelieve hiervoor contact op te nemen via sportingenk@genk.be

Heb jij recht op verhoogde tegemoetkoming? Wij voorzien een korting van 50 % op begeleide sportactiviteiten.

Deze activiteit komt in aanmerking voor verhoogde tegemoetkoming (korting van 50 %). Om deze korting te verkrijgen, dien je vooraf een klevertje van je mutualiteit te mailen naar sportingenk@genk.be. Het is niet mogelijk om na de boeking/betaling deze korting te verrekenen.

Hoe weet je of je de verhoogde tegemoetkoming hebt? Kijk op een klever van uw ziekenfonds: onderaan op de klever staat een code. Deze code eindigt op 1 als je recht hebt op de verhoogde tegemoetkoming.