Verjaardagsfeestje SportinGenk Park

Wij herstarten de verjaardagsfeestjes vanaf 15 september.

Kom jij ook je verjaardag vieren in het sportbos of het zwembad samen met je vriendjes?
Het wordt een leuke namiddag vol uitdagende activiteiten!

Tijdens het outdoorfeestje in het sportbos beklimmen jullie samen de kinderjungle, overwinnen jullie alle hindernissen van het hindernissenparcours en bomen beklimmen, dat kunnen jullie na deze namiddag als de beste!

Tijdens het zeemeerminnen/piraten zwemfeestje veranderen jullie in zeemeerminnen of piraten! Jullie trekken een monovin aan en leren zwemmen als echte zeemeerminnen of piraten in de diepe zee, uiteraard onder begeleiding van een ervaren monitor.

Zie je zo’n een monovin niet zitten, dan is de splash party meer iets voor jou! Jullie doen leuke spelletjes in het water, glijden zo vaak jullie maar willen samen van de glijbaan en relaxen in het bubbelbad terwijl jullie luisteren naar een geweldig verhaal.
Dit wordt echt je coolste verjaardag ooit!

Hoe reserveren:
Je dient hiervoor online te boeken via een account. Het account wordt gemaakt op naam van de ouder. Het is nodig om het kind / de jarige ook toe te voegen aan dit account want de boeking wordt gemaakt op naam van de jarige.
Meer info over een account maken: klik hieronder op 'Hoe online inschrijven voor ons sportaanbod'.
SportinGenk betaalt niet terug bij foutieve boekingen. Wisselen van datum is wel mogelijk. Gelieve hiervoor contact op te nemen via sportingenk@genk.be

Sociaal tarief voor inwoners van Genk:

Deze activiteit komt in aanmerking voor verhoogde tegemoetkoming (korting van 50 %). Om deze korting te verkrijgen, dien je vooraf een klevertje van je mutualiteit te mailen naar sportingenk@genk.be. Het is niet mogelijk om na de boeking/betaling deze korting te verrekenen.