Ontmoet onze SportinGenker, Mita!

Geboren en getogen Genkenaar Mita is een actieve dame die wekelijks deelneemt aan de groepslessen algemene sportrevalidatie. Toen ze in 2018 voor de tweede keer haar voet brak besloot Mita om op een aangepaste manier terug te sporten. “Met kleine stapjes kreeg ik terug vertrouwen om te bewegen met mijn voet,” zegt onze SportinGenker, “Door het sporten heb ik die zekerheid terug!”

Doelen voor 2022 

Wat zijn de sportieve doelen voor Mita dit jaar? “Vooral niet stil blijven zitten,” zegt ze, “Dankzij de groepslessen voel ik me goed en mijn voet is al een pak beter”.

Niet alleen haar gezondheid maar ook de vriendschappen die Mita eraan overhoudt zorgen ervoor dat ze met een glimlach naar de groepslessen komt! “Tijdens de groepslessen creëer je een vriendschap en motiveren we elkaar. Ook als het even niet lukt, dat helemaal oké”. Kortom, het sociale aspect van sporten is wat Mita het meest motiveert!

Hoe andere Genkenaren motiveren?

Als SportinGenker wil Mita andere Genkenaren aanzetten om dit jaar voor meer beweging te gaan! Dat doet ze door anderen stapje per stapje te overtuigen. “Kom en probeer het eens uit. Als het niet gaat dan gaat het niet, maar dan heb je de eerste stap al overwonnen!”.

“Ik raad het iedereen aan om de activiteiten van SportinGenk te volgen. Ze hebben een heel groot aanbod aan groepslessen, je vindt er zeker je ding. Het belangrijkste is dat je vooral niet stil blijft zitten!”

Wil jij ook graag beginnen met bewegen of jouw sportieve doelen halen in 2022? 
SportinGenk heeft een breed sportaanbod! Lees er meer over op onze website sportingenk.be.


Schrijf je in voor Genk Loopt 2022!

Wil jij net als Mita dit jaar ook voor meer beweging gaan? Dat kan! Doe mee als wandelaar óf jogger tijdens Genk Loopt 2022. Schrijf je in op genkloopt.be


Benieuwd naar de verhalen van de andere SportinGenkers?

SportinGenkers willen jou inspireren om te starten met sporten of bewegen. Iedereen kan zich wel in één van de SportinGenkers herkennen. Ontdek hun verhalen op sportingenk.be/sportingenkers.