Ontmoet onze SportinGenker, Cetin!

Wil jij dit jaar ook vaker bewegen? Dan stellen we je graag voor aan Cetin, een sportieve Genkenaar die wekelijks gaat joggen. Sinds 2017 merkt onze SportinGenker een enorme verbetering van zijn conditie én welzijn dankzij het regelmatige joggen. Wat hem het meest motiveert? Joggen in een groep! “Als je jogt in een team kan je elkaar enorm motiveren,” zegt Cetin, “Dat heb je nodig om jezelf te pushen.” 

Doelen voor 2022 

In 2022 gaat onze SportinGenker meedoen aan Genk Loopt. “Ik wil Genk Loopt onder de 31 minuten lopen,” zegt Cetin, “Dat is mijn streefdoel!”. Om dit doel waar te maken doet hij mee aan Joggen in je buurt, een cursus voor (beginnende) lopers die zich willen klaarstomen voor Genk Loopt door samen te joggen. “Het gevoel dat je met andere mensen ergens aan begint vind ik echt super!” 

Joggen als totaalconcept 

Lopen is meer dan enkel je gezondheid verbeteren, voor Cetin is lopen een totaalconcept: “Lopen doet wat met je lichaam en geest! Je conditie verbetert, je slaapt vaster en bovenal hou je er ook vrienden aan over.” 

Anderen motiveren 

Als SportinGenker wil Cetin andere Genkenaren motiveren om meer te bewegen. Enerzijds voor de fysieke gezondheid, anderzijds voor het mentale welzijn

Wil jij ook beginnen joggen of wil je een nieuwe sport ontdekken? “Je moet de knoop doorhakken en het gewoon doen,” zegt Cetin, “SportinGenk heeft veel mooie initiatieven om op jouw tempo te beginnen met bewegen!”

Wil jij ook graag beginnen met bewegen of jouw sportieve doelen halen in 2022?
SportinGenk heeft een breed sportaanbod! Lees er meer over op onze website sportingenk.be.


Schrijf je in voor Genk Loopt 2022!

Wil jij net als Cetin meedoen met Genk Loopt? Dat kan!
Schrijf je in op genkloopt.be.


Benieuwd naar de verhalen van de andere SportinGenkers?

SportinGenkers willen jou inspireren om te starten met sporten of bewegen. Iedereen kan zich wel in één van de SportinGenkers herkennen. Ontdek hun verhalen op sportingenk.be/sportingenkers.