Programma Open Sportdag 2022

Ontdek de Open Sportdag in Genk

 Op zaterdag 10 september organiseert stad Genk in samenwerking met de Genkse sportclubs de Open Sportdag in het SportinGenk Park. Tussen 13 en 18 uur kan de bezoeker er gratis kennismaken met meer dan 20 verschillende sporten.

Ruim aanbod
Tijdens de Open Sportdag kan de bezoeker kennismaken met meer dan 20 verschillende sport- en beweegactiviteiten zoals badminton, basketbal, dammen, muurklimmen, dans, kleuterturnen, judo, baseball, hoog touwenparcours, schaken, atletiek, skaten, fietsen, … en nog veel meer. In alle sportzalen en buitensportfaciliteiten van het SportinGenk Park zijn er demonstraties en gratis initiaties. De Genkse sportclubs stellen er zelf hun club en hun werking voor.

Als bezoeker kan je dus op één namiddag kennis maken met al deze verschillende sporten en Genkse sportclubs. We geven op deze manier alle Genkenaren en andere bezoekers de kans om hun sportieve klik te vinden.

Voor iedereen
Het aanbod van activiteiten tijdens de Open Sportdag is voor jong en oud. Het hele gezin is welkom om deel te nemen. Ook clubs die een G-sportwerking aanbieden zullen aanwezig zijn. Aarzel niet om

Praktisch

Open Sportdag: zaterdag 10 september van 13 tot 18 uur
Locatie: SportinGenk Park, Genk
Gratis voor iedereen

Programma Open Sportdag 2022: Meer info volgt