Open Sportdag

Ontdek de Open Sportdag in Genk

Jaarlijks organiseert SportinGenk in september de Open Sportdag in het SportinGenk Park, waarbij de bezoeker er gratis kan kennismaken én meedoen met verschillende sporten. Dit jaar vond de Open Sportdag plaats op 24 september.

Ruim aanbod
Tijdens de Open Sportdag kan de bezoeker kennismaken met verschillende sport- en beweegactiviteiten In alle sportzalen en buitensportfaciliteiten van het SportinGenk Park zijn er demonstraties en gratis initiaties. De Genkse sportclubs stellen er zelf hun club en hun werking voor.

Als bezoeker kan je dus op één namiddag kennis maken met het sportaanbod van SportinGenk en Genkse sportclubs. We geven op deze manier alle Genkenaren en andere bezoekers de kans om hun sportieve klik te vinden.

Nieuw dit jaar was dat in samenwerking met Sporta ook de Infinity Run georganiseerd werd! de Infinity Run is een unieke loop waarbij zowel beginnende als ervaren lopers samen hun eigen uitdaging aangaan. Op het unieke infinity parcours loop je zoveel je wil en met wie je wil.

Meer info over de Infinity Run

Voor iedereen
Het aanbod van activiteiten tijdens de Open Sportdag is voor jong en oud. Het hele gezin is welkom om deel te nemen. Ook clubs die een G-sportwerking aanbieden zullen aanwezig zijn.

Trek je sportiefste kleren aan en breng je zwemgerief mee! Het is helemaal gratis, enkel voor de Infinity Run dient er een deelnameprijs te betalen. Als je op voorhand inschrijft is het zelfs voordeliger!

Speciaal voor deze dag zal het zwembad langer geopend zijn en is gratis tussen 13 en 16u!

Praktisch

Elk jaar in september, hou zeker deze pagina in de gaten. Zodra de nieuwe datum bekend is, wordt deze hier gecommuniceerd!

Geniet in afwachting daarvan hieronder van de foto's van de editie van dit jaar!