Genkse kampioenen

Genk heeft heel wat sportief talent en dat moet gevierd worden!

Dankzij de inzet van de Genkse sportclubs en het Genkse sporttalent worden jaarlijks heel wat kampioenentitels behaald. Deze kampioenen zetten wij graag in de bloemetjes. De kampioenen van 2023 werden op vrijdag 2 februari jl. gevierd.

Genk telde in 2023 maar liefst 45 ploegen/teams die een kampioenstitel behaald hebben en 79 individuele kampioenen. Dat zijn in totaal 457 sporttalenten!

Heeft een sporter of een ploeg/team van jouw (Genkse) club in 2024 een kampioenstitel behaald? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Dan wordt dit zeker gevierd bij de volgende kampioenenhulde.

Kampioen(en) aanmelden

Heb je meer dan 5 kampioenen aan te melden? Dan kan je het Excel-document hieronder downloaden, invullen en via mail bezorgen aan sportkampioenen(at)genk.be.

Wie komt in aanmerking om gevierd te worden?

  • Individuen of ploegen/teams die verbonden zijn aan een Genkse sportclub en die een kampioenstitel hebben behaald van minimum gewestelijk/Limburgs kampioen.
  • Sporters die verbonden zijn aan een niet-Genkse sportclub, maar die wel in Genk gedomicilieerd zijn en die een kampioenstitel hebben behaald van minimum gewestelijk/Limburgs kampioen.