SportinGenk Zomert

Pop-up zomerterras & gratis sportbeleving

Een yogasessie buiten op de sportweide gevolgd door een lekkere drankje op het zomerterras, of samen met jouw kleuter het vlinderpad verkennen en daarna een ijsje?

Van begin augustus t.e.m. zaterdag 7 september 2019 kan je genieten op het zomerterras op de Esplanade van het SportinGenk Park op vrijdagen en zaterdagen. Het gezellige pop-up terras is open van vrijdagnamiddag tot ’s avonds en op zaterdagnamiddag.

OPGELET! Omwille van de slechte weersvoorspellingen zal er deze avond (09/08) geen pop-up terras met DJ-optreden zijn, maar niet getreurd! De initiaties gaan WEL (binnen) door en nadien kan je nog gezellig iets drinken in de cafetaria van het zwembad.

Kinderen kunnen zich uitleven op de vernieuwde kinderjungle en speeltoestellen. Ook kan je gratis gebruikmaken van het skatepark, de fitnesstoestellen, het oriëntatiespel in het sportbos en het hindernissenparcours, wat basketten of voetballen in de sportbox en nog veel meer.

Er zijn gratis initiatiesessies en DJ’s van eigen bodem zorgen op vrijdagavond voor fijne sfeer en muziek.

Kom naar SportinGenk Park Zomert en ontdek het uitgebreide aanbod van onze Esplanade Bar: One shot ijsjes, warme wafels en natural smoothies. Een zomerse drankkaart met o.a. Gin Tonic, Sangria, Spritz en heerlijke non alcoholische cocktails. Of ga je toch liever voor een Kompel?

Dit alles in een zuiderse vakantiestemming met trendy house music van lokale DJ’s zoals Christian,Exception, Nightcrow en Muze.