Hatha Yoga

LESSENREEKS: Een lessenreeks bestaat uit een vast aantal lessen waarbij de aangeleerde vaardigheden verder opgebouwd worden. Je reserveert vooraf online en betaalt vooraf de hele lessenreeks.

Ben je op zoek naar een vorm van lichaamsbeweging waarbij je zowel lichamelijk actief bent als mentaal tot rust komt, is Hatha yoga perfect voor jou. Deze vorm van yoga focust op lichaamsbewustzijn, evenwicht en kracht maar ook op de diepe strech-oefeningen. Je kan deelnemen vanaf 14 jaar.

Sept - dec 2022 Dinsdag Donderdag
Locatie Vechtsportzaal Atlas W&S **
Periode 20 sept - 13 dec
22 sept - 15 dec
Uur 10:00 - 11:00 uur 19:30 – 20:30 uur
Aantal lessen 12 12
Geen les op 1 november 3 november
Max aantal deelnemers 20 20
Genktarief € 50,40 € 50,40
Niet-Genktarief € 60 € 60

**Locatie Atlas W&S: Collegelaan 7. Opgelet: 's Avonds te bereiken via Reinpadstraat (éénrichtingsverkeer bereikbaar via Sint-Lodewijkstraat).

Wanneer inschrijven:

Het is niet mogelijk om eerder in te schrijven dan de opgegeven data.

Voor inwoners van Genk:

  • Online inschrijven op vrijdag 9 september vanaf 19 uur.
    Bij eventuele technische problemen kan je op vrijdag avond tussen 18 en 20 u terecht op het nummer 089 65 34 35.

Voor inwoners buiten Genk:

  • Online inschrijven op maandag 12 september vanaf 19 uur.

INSCHRIJVEN VANAF 9 SEPTEMBER

Ben je een inwoner van Genk en heb jij recht op verhoogde tegemoetkoming? Wij voorzien een korting van 50 % op begeleide sportactiviteiten.

Deze activiteit komt in aanmerking voor verhoogde tegemoetkoming (korting van 50 %). Om deze korting te verkrijgen, dien je vooraf (tijdens de openingsuren van de infobalie en ten laatste op vrijdag 15 uur voorafgaand aan een inschrijfmoment!) een klevertje van je mutualiteit te mailen naar sportingenk@genk.be. Het is niet mogelijk om na de boeking/betaling deze korting te verrekenen.

Hoe weet je of je de verhoogde tegemoetkoming hebt? Kijk op een klever van uw ziekenfonds: onderaan op de klever staat een code. Deze code eindigt op 1 als je recht hebt op de verhoogde tegemoetkoming.