XL Aquafit

LESSENREEKS: Een lessenreeks bestaat uit een vast aantal lessen waarbij de aangeleerde vaardigheden verder opgebouwd worden. Je reserveert vooraf online en betaalt vooraf de hele lessenreeks.

Heb je een maatje meer en wil je verantwoord starten met sport of aan je conditie werken? Dan is een work-out in het water de ideale training voor jou. Door gebruik te maken van de weerstand van het water, ga je je spiergroepen extra aanspannen en werkt de zwaartekracht niet in op je gewrichten, want het water draagt je. Er is geen betere manier om te starten met sporten voor jou, we begeleiden je om je helemaal terug in conditie te krijgen. Je kan deelnemen vanaf 14 jaar.

Sept - dec 2022 Dinsdag
Locatie Zwembad Boxbergheide
Uur 19 – 20 uur
Periodes 20 sept - 13 dec 2022
Geen les op 1 november
Aantal lessen 12
Max aantal deelnemers 18
Genktarief € 50,40
Niet-Genktarief € 60

Wanneer inschrijven:

Het is niet mogelijk om eerder in te schrijven dan de opgegeven data.

Voor inwoners van Genk:

  • Online inschrijven op vrijdag 9 september vanaf 19 uur.
    Bij eventuele technische problemen kan je op vrijdag avond tussen 18 en 20 u terecht op het nummer 089 65 34 35.

Voor inwoners buiten Genk:

  • Online inschrijven op maandag 12 september vanaf 19 uur (zolang er plaatsen beschikbaar zijn

INSCHRIJVEN VANAF 9 SEPTEMBER

Ben je een inwoner van Genk en heb jij recht op verhoogde tegemoetkoming? Wij voorzien een korting van 50 % op begeleide sportactiviteiten.

Deze actiit komt in aanmerking voor verhoogde tegemoetkoming (korting van 50 %). Om deze kortin te verkrijgen, dien je vooraf (tijdens de openingsuren van de infobalie en ten laatste op vrijdag 15 uur voorafgaand aan een inschrijfmoment!) een klevertje van je mutualiteit te mailen naar sportingenk@genk.be. Het is niet mogelijk om na de boeking/betaling deze korting te verrekenen.

Hoe weet je of je de verhoogde tegemoetkoming hebt? Kijk op een klever van uw ziekenfonds: onderaan op de klever staat een code. Deze code eindigt op 1 als je recht hebt op de verhoogde tegemoetkoming.