We zijn op zoek naar mensen met interesse in sport en sportbeleid

Gepubliceerd op dinsdag 19 januari 2021 15.06 u.

Hoe kunnen we sport voor personen met een handicap verbeteren? Hoe zorgen we dat sportclubs beter ondersteund worden? Hoe laten we elk Genks sporttalent tellen? Hoe kunnen we kansen bieden aan mensen in armoede om ook deel te nemen aan sport? Wij geloven in de kracht van sport.

Wij zijn ervan overtuigd dat sterke, fitte, gezonde, talentvolle en sociale mensen de wereld, en in het bijzonder de Genkse samenleving, positief kunnen beïnvloeden.

Daarom willen we ervoor zorgen dat iedereen aan sport kan doen. Hoe kunnen we iedereen bereiken en sport bij de mensen brengen?

Heb jij een brede interesse in sport of ben je een expert of heb je ervaring in een bepaald vakgebied? Bepaal je graag mee het sportief beleid in Genk? Dan kan jij voor ons iets betekenen.

We zijn op zoek naar mensen met interesse in sport en sportbeleid om mee te helpen denken hoe we participatie in sportbeleid mogelijk maken. En vervolgens, hoe we enkele sportthema’s samen met Genkenaren kunnen aanpakken. Met deze mensen wensen we een sportnetwerk uit te bouwen om samen te werken aan onze missie om sport mogelijk te maken voor alle Genkenaren.

Wil jij eens horen wat dat allemaal kan betekenen of welke rol jij graag wil spelen, of wil je gewoon info hierover krijgen?

Meld je dan aan en wij houden je op de hoogte want we zijn volop bezig om dit netwerk uit te bouwen en vorm te geven.

Mail naar sportingenk@genk.be of bel 089 65 34 32.