Wandeltaferelen 15/09

Wandeltaferelen combineert de populairste sport in België, wandelen met de een van de favoriete hobby’s van de bourgondische Belg, gezellig tafelen.


Tijdens een wandeling van 10 km passeren de deelnemers prachtige landschappen en stoppen zij onderweg twee keer voor enkele culinaire hoogstandjes. Bij aankomst in het foodie village staat er nog een hoofdgerecht en dessert te wachten.

Het culinaire aspect staat onder leiding van een topschef uit de streek. Op die manier wordt het lokale karakter van het event vergroot en wordt de horeca uit de regio in de kijker gezet.

Wandelen combineren met culinair genieten is “a perfect match”. Geniet van de mooie omgeving en laat je verrassen door de meest creatieve gerechten van een topchef uit de streek tijdens wandeltaferelen!

De Limburgse bossen vormen het decor voor een mooie wandeling met veel onontdekte plaatsen.
Topchef en man van de streek Peppe Giacomazza voert het culinaire luik aan. Hij staat garant voor een Italiaans smaakfestijn. Rond C-mine wordt een foodie village opgebouwd waar alle deelnemers kunnen genieten van het tweede deel van het menu en bijhorende randanimatie.
Op het einde van het event heeft de deelnemer er dus een mooie wandeling van 10 km op zitten en heeft hij/zij genoten van een 4-gangen menu. Een sportieve en culinaire totaalbeleving!

Inschrijven voor dit evenement kan via onderstaande link:

http://www.sport.be/wandeltaferelen/2018/nl/