Sportkampen

Het programma voor de Paasvakantie is nog niet bekend. Meer info volgt snel.

Wanneer inschrijven voor sportkampen in de paasvakantie:

  • Inwoner Genk: maandag 20 februari 2023 om 19 uur
  • Inwoner buiten Genk: woensdag 22 februari om 19 uur (zolang er plaatsen beschikbaar zijn)

Praktisch:

  • Het is niet mogelijk om eerder in te schrijven dan de opgegeven data.
  • Kleuters mogen deelnemer vanaf het jaar dat het kind 4 jaar wordt.
  • Wij aanvaarden geen reservaties via telefoon of mail. Je dient hiervoor online te boeken en te betalen.
  • Dienst Sportpromotie is niet verantwoordelijk voor het foutief of dubbel online inschrijven. Hiervoor kan geen terugbetaling gebeuren.

INSCHRIJVEN vanaf 20 februari

Meer info over watergewenning voor kleuters tijdens de sportkampen: Kleuters die deelnemen aan onze sportkampen krijgen les watergewenning.
Zo leren ze op een speelse manier zwemvaardigheden zoals bijvoorbeeld drijven op de buik en op de rug, iets oprapen van de bodem.
Tijdens de lessen wordt er rekening gehouden met elk kind en wordt de diepte van het water aangepast tot 60 cm.
Dit alles onder het toeziend oog van lesgevers en redders.Naast het zwemmen zorgen we ook voor het aan- en- uitkleden van de kleuters.
Ook hier worden de kinderen ondersteund en begeleid.

Kinderopvang 'Kids Fun' bij het sportkamp:

Wil je bij het sportkamp ook kinderopvang boeken voor de hele duur van het sportkamp? Dit dien je vanaf nu apart online te boeken en te betalen.Het is ook nog altijd mogelijk om per opvangbeurt ter plaatse aan de kassa te betalen. Meer info kan je hieronder vinden (klik op de afbeelding).

INSCHRIJVEN KINDEROPVANG VOOR- EN NA HET SPORTKAMP

Sociaal tarief voor inwoners van Genk:

Heb jij recht op verhoogde tegemoetkoming? Wij voorzien een korting van 50 % op begeleide sportactiviteiten. Dit tarief is 1 kalenderjaar geldig. Je dient dit elk jaar opnieuw in te dienen.

Sportkampen komen in aanmerking voor verhoogde tegemoetkoming (korting van 50 %). Om deze korting te verkrijgen, dien je vooraf (tijdens de openingsuren van de infobalie en ten laatste op maandag 12 uur voorafgaand aan een inschrijfmoment!) een klevertje van je mutualiteit te mailen naar sportingenk@genk.be. Het is niet mogelijk om na de boeking/betaling deze korting te verrekenen.