Aquaspinning

Genieten van een terrasje in de sportieve omgeving, dat kan deze zomer ook! Van woensdag 9 juni tot en met zondag 12 september vind je in het SportinGenk Park een heuse SportinGenk Bar!

Op de Esplanade van deze mooie site wordt een mooi terras opgebouwd waar je kan genieten van een heerlijk drankje 

Dagelijks zijn er verschillende leuke activiteiten die je op eigen initiatief kan doen (zoektochten, wandelingen, kinderjungle, tafeltennis…).

Elke woensdag, vrijdag en zaterdag kan je verschillende sportieve initiaties gratis meevolgen. Je dient enkel je plaatsje te reserveren, want deze zijn beperkt. Voor de initiaties in het zwembad, dien je enkel je inkom te betalen, de initiatie is gratis.

SportinGenk Bar Aquaspinning: Elke vrijdag van 2 juli tem 10 september van 19 tot 20 uur.

Aquaspinning is een intensieve spinning les in het water waar gewerkt wordt op uithouding en waarbij tegelijkertijd ook belangrijke spiergroepen versterkt worden. Onze deskundige lesgeefsters laten je op stevige muziek je grenzen verleggen op de fiets in het water. Verleg je grenzen en ga deze uitdaging aan!

Je kan gratis deelnemen met reservatie. Voor deze activiteit dien je enkel de toegang van het zwembad te betalen.

De les start stipt, je wordt op tijd in het water verwacht.

Om te kunnen reserveren, dien je een account aan te maken. Vragen hierover? Neem dan contact op met de infobalie via sportingenk@genk.be of 089 65 34 50.

RESERVEER