Calisthenics

Genieten van een terrasje in de sportieve omgeving, dat kan deze zomer ook! Van woensdag 9 juni tot en met zondag 12 september vind je in het SportinGenk Park een heuse SportinGenk Bar!

Op de Esplanade van deze mooie site wordt een mooi terras opgebouwd waar je kan genieten van een heerlijk drankje 

Dagelijks zijn er verschillende leuke activiteiten die je op eigen initiatief kan doen (zoektochten, wandelingen, kinderjungle, tafeltennis…).

Elke woensdag, vrijdag en zaterdag kan je verschillende sportieve initiaties gratis meevolgen. Je dient enkel je plaatsje te reserveren, want deze zijn beperkt. Voor de initiaties in het zwembad, dien je enkel je inkom te betalen, de initiatie is gratis. Een greep uit het aanbod:

SportinGenk Bar Calisthenics: Elke zaterdag van 3 juli tem 4 september van 14 tot 15 uur.

Calisthenics is een vernieuwende, spectaculaire sport en wordt steeds populairder. Het is een vorm van fitness waarbij je sterker wordt door je eigen lichaamsgewicht als weerstand te gebruiken. Het verbetert jouw krachtuithouding, conditie en lenigheid! In het SportinGenk Park staan speciaal hiervoor calisthenicsbaren opgesteld maar evengoed behoren klassieke push-ups en lunges tot calisthenics.

Je kan gratis deelnemen met reservatie.

Er wordt verzameld aan de infokiosk op het Esplanade plein.

Om te kunnen reserveren, dien je een account aan te maken. Vragen hierover? Neem dan contact op met de infobalie via sportingenk@genk.be of 089 65 34 50.

RESERVEER