Sporten voor blinden en slechtzienden

Samen sporten met lotgenoten maakt het gemakkelijker om beweging (terug) in je leven te integreren.Door regelmatig te bewegen zal je je fitter voelen. Je angst die gepaard gaat met het leveren van een inspanning zal verdwijnen en je zal je beter in je vel voelen.

Samen met de vzw Licht en Liefde heeft de Dienst Sport een aangepast sportprogramma uitgewerkt waar er wekelijks gewerkt wordt aan de lenigheid, kracht en uithouding.

Er wordt op een verantwoorde en gevarieerde manier gewerkt en een bewegings- en gezondheidscoach zal deze lessen begeleiden.

Deze lessen gaan door van september t.e.m. eind mei. Er is geen inschrijving vereist, je kan op elk moment instappen (uitgezonderd in juni en schoolvakanties) en betaalt per deelname € 3,50 aan de kassa. Voordelige beurtenkaart voor €35: Betaal voor 10 beurten en krijg 2 beurten gratis!

De lessen starten op volgende momenten:

  • woensdag 12 september 2018 van 10.15 - 11.15 uur in het SportinGenk Park

    De lessen zijn zowel voor vrouwen als voor mannen geschikt, alsook voor alle leeftijden.

Deze activiteit komt in aanmerking voor verhoogde tegemoetkoming (korting van 50 %) bij aankoop van een beurtenkaart van € 35. Om deze korting te verkrijgen, dien je een klevertje van je mutualiteit vòòr deelname en tijdens de openingsuren van de infobalie van het SportinGenk Park binnen te brengen.