Skaten voor kids

LESSENREEKS: Een lessenreeks bestaat uit een vast aantal lessen waarbij de aangeleerde vaardigheden verder opgebouwd worden. Je reserveert vooraf online en betaalt vooraf de hele lessenreeks.

Voor kinderen van 6 t.e.m. 10 jaar.

Aan het zoeken naar een sportieve activiteit voor je kind? Dan is skaten misschien een leuke en actieve bezigheid voor hen.In een gezellige sfeer leert je kind van nul af aan alle behendigheden zodat ze probleemloos en veilig de weg op kunnen skaten. Skaten voor kids is een initiatief van de dienst sport ism Rollerclub Spin It.

De kinderen brengen eigen bescherming mee, alsook helm en skates. Geen nood als je geen eigen materiaal hebt. De lesgever voorziet ook skates en beschermingsmateriaal.

April - juni 2023
Dinsdag
Locatie Atlas College zaal P (Mosselerlaan 110, Genk)
Periode 18 april - 20 juni
Uur 18 - 19 uur
Geen les op  
Aantal lessen 10
Max aantal deelnemers 20
Genktarief € 42
Niet-Genktarief € 50

Wanneer inschrijven:

Het is niet mogelijk om eerder in te schrijven dan de opgegeven data.

Voor inwoners van Genk:

  • Online inschrijven op vrijdag 31 maart vanaf 19 uur.
    Bij eventuele technische problemen kan je op vrijdag avond tussen 18 en 20 u terecht op het nummer 089 65 34 35.

Voor inwoners buiten Genk:

  • Online inschrijven op maandag 3 april vanaf 19 uur (zolang er plaatsen beschikbaar zijn)

INSCHRIJVEN VANAF 31 MAART

Heb jij recht op verhoogde tegemoetkoming? Wij voorzien een korting van 50 % op begeleide sportactiviteiten.

Deze activiteit komt in aanmerking voor verhoogde tegemoetkoming (korting van 50 %). Om deze korting te verkrijgen, dien je vooraf (tijdens de openingsuren van de infobalie en ten laatste op vrijdag 15 uur voorafgaand aan een inschrijfmoment!) een klevertje van je mutualiteit te mailen naar sportingenk@genk.be. Het is niet mogelijk om na de boeking/betaling deze korting te verrekenen.

Hoe weet je of je de verhoogde tegemoetkoming hebt? Kijk op een klever van uw ziekenfonds: onderaan op de klever staat een code. Deze code eindigt op 1 als je recht hebt op de verhoogde tegemoetkoming.