Powerwalk, ladies only

LESSENREEKS: Een lessenreeks bestaat uit een vast aantal lessen waarbij de aangeleerde vaardigheden verder opgebouwd worden. Je reserveert vooraf online en betaalt vooraf de hele lessenreeks.

Dit is een workout terwijl je een sportieve wandeling maakt. We starten vanaf nul en werken zo naar een intervaltraining waarin we ons basistempo afwisselen met powerwalking. Hierdoor gaat je hartslag omhoog en je conditie zal snel verbeteren alsook activeer je je ververbanding.

Ideaal voor dames die niet meer mogen/kunnen lopen maar meer willen dan wandelen.

Febr - april 2023 Zaterdag
Locatie SportinGenk Park
Periode 4 febr - 29 april 2023
Uur 10 - 11 uur
Geen les op 8 en 15 april
Aantal lessen 10
Max aantal deelnemers 20
Genktarief € 42
Niet-Genktarief € 50

Wanneer inschrijven:

Het is niet mogelijk om eerder in te schrijven dan de opgegeven data.

Voor inwoners van Genk:

  • Online inschrijven op vrijdag 16 december vanaf 19 uur.
    Bij eventuele technische problemen kan je op vrijdag avond tussen 18 en 20 u terecht op het nummer 089 65 34 35.

Voor inwoners buiten Genk:

  • Online inschrijven op maandag 19 december vanaf 19 uur (zolang er plaatsen beschikbaar zijn)

Ben je een inwoner van Genk en heb jij recht op verhoogde tegemoetkoming? Wij voorzien een korting van 50 % op begeleide sportactiviteiten.

Deze activiteit komt in aanmerking voor verhoogde tegemoetkoming (korting van 50 %). Om deze korting te verkrijgen, dien je vooraf (tijdens de openingsuren van de infobalie en ten laatste op vrijdag 15 uur voorafgaand aan een inschrijfmoment!) een klevertje van je mutualiteit te mailen naar sportingenk@genk.be. Het is niet mogelijk om na de boeking/betaling deze korting te verrekenen.

Hoe weet je of je de verhoogde tegemoetkoming hebt? Kijk op een klever van uw ziekenfonds: onderaan op de klever staat een code. Deze code eindigt op 1 als je recht hebt op de verhoogde tegemoetkoming.