Opening SportinGenk Park & Sportmarkt 22/09

Openingsweekend vernieuwd SportinGenk Park met sportmarkt!

(Her)ontdek de nieuwe sportsite en het volledige sportieve aanbod. Vind de sport die bij je past!

 

We willen de Genkenaar laten kennismaken met zijn ‘new look’ sportsite en het volledige aanbod aan sportieve mogelijkheden dat deze vernieuwde site te bieden heeft. Zo zal er voor ieder wat wils zijn, jong en oud, om via het SportinGenk Park te blijven werken aan een fitte en gezonde levensstijl.

Op vrijdag 21 september 2018, zal via een officieel, exclusief en geanimeerd “openingsevent” plaatsvinden voor o.a. alle betrokken stakeholders en de afgevaardigden van de Genkse sportclubs.

Op zaterdag 22 september 2018, via de jaarlijkse “sportmarkt” waar de Genkse sportclubs het Genkse sportaanbod op een interactieve manier uitrollen naar het grote publiek. En waar bovendien op al de vernieuwde en splinternieuwe sportzalen en buitensportfaciliteiten demo’s en gratis initiaties zullen doorgaan!

Op die manier kan je kennis maken met het vernieuwde SportinGenk Park, met allerlei verschillende sporten die Genk te bieden heeft en met de Genkse sportclubs! Wie weet ontdek jij jouw sportmatch, dé sport die bij jouw past!