Ontmoet onze SportinGenker, Lut, Bernadette, Inge, Jacqueline & Nicole!

Lut, Bernadette, Inge, Jacqueline en Nicole zijn, sinds ze begonnen met de lessenreeksen aquajoggen, dikke vriendinnen. Elke dinsdag komen ze samen om te aquajoggen, wandelen óf om een spel te spelen samen. Hun grootste motivatie? Samen sporten! “We zorgen altijd dat we samen in beweging blijven,” zegt Inge. 

Ga voor meer beweging!

Zoals elk jaar schrijft de groep vriendinnen zich in voor de lessenreeks aquajoggen. “Het is een sport die niet veel belast,” zegt Nicole, “Het leidt tot veel minder blessures”. Naast het aquajoggen heeft SportinGenk een heel groot aanbod aan lessenreeksen. “SportinGenk heeft ook Zumba, zwemlessen en zo veel meer,” zegt Jacqueline, “Er is veel om uit te proberen!”

Goede voornemens?

De vriendinnengroep wil zich dit jaar een één ding houden: in beweging blijven! “Het is vooral belangrijk om dit te blijven volhouden in 2022 én deze toffe vriendengroep eraan overhouden,” zegt Bernadette. 

Dankzij het groepsgevoel in de lessen is het makkelijk om zichzelf te ontspannen én sportief uitgedaagd te worden. “Ik wil mij moe maken én er ook plezier uithalen,” zegt Lut, “Na de lessen voel ik me altijd goed én ik heb beweging gehad!”

Boodschap aan Genkenaren

Als SportinGenkers willen Lut, Bernadette, Nicole, Inge en Jacqueline andere Genkenaren motiveren om dit jaar voor meer beweging te gaan! “Je kan altijd eens proberen een groepsles mee te volgen,” zegt Jacqueline. “SportinGenk Bar is een perfect moment om dat te doen en te proeven van al die sporten!”

Ook al ga je alleen, je leert altijd wel iemand kennen,” zegt Bernadette. “Het is écht de moeite waard om eens te proberen!”

Wil jij ook graag beginnen met bewegen of jouw sportieve doelen halen in 2022?
SportinGenk heeft een breed sportaanbod! Lees er meer over op onze website sportingenk.be.


Schrijf je in voor Genk Loopt 2022!

Wil jij net als Mita dit jaar ook voor meer beweging gaan? Dat kan! Doe mee als wandelaar óf jogger tijdens Genk Loopt 2022. Schrijf je in op genkloopt.be


Benieuwd naar de verhalen van de andere SportinGenkers?

SportinGenkers willen jou inspireren om te starten met sporten of bewegen. Iedereen kan zich wel in één van de SportinGenkers herkennen. Ontdek hun verhalen op sportingenk.be/sportingenkers.