Maak je sportieve klik op de Open Sportdag

Gepubliceerd op maandag 28 augustus 2023 13.38 u.
Zondag 24 september organiseert stad Genk in samenwerking met de Genkse sportclubs een Open Sportdag. Je kan die dag gratis kennismaken met allerlei sporten. Bovendien kan je meedoen aan de Infinity Run, een nieuwe loopuitdaging voor iedereen.

GRATIS PROEFLESSEN

SportinGenk stelt tijdens de Open Sportdag meer dan 20 verschillende sport- en beweegactiviteiten voor. In alle sportzalen en buitenfaciliteiten van SportinGenk Park zijn er demonstraties en kan je deelnemen aan gratis proeflessen. Genkse sportclubs stellen er tegelijk hun werking voor.

VOOR IEDEREEN

Het aanbod tijdens de Open Sportdag is voor jong en oud. Ook voor personen met een beperking zijn er sportieve uitdagingen. Genkse Clubs die in hun werking G-sport aanbieden, zijn hier immers ook vertegenwoordigd.

Zoek je een nieuwe actieve en gezonde bezigheid?
Maak dan hier je ‘sportieve klik’!


Zoek je een nieuwe loopuitdaging?

Dan zit je ook goed bij de Open Sportdag! Want die dag organiseren we ook de Sporta Infinity Run. Dit unieke loopconcept heeft een parcours in de vorm van het infinityteken: een grote en klein lus die op elkaar aansluiten. Je vertrekt vanaf de Esplanade aan SportinGenk Park en kiest zelf hoeveel lussen je loopt. Je krijgt ook tips en begeleiding!

Meedoen op 24/9?
Inschrijven kan ter plaatse of kan nu al via www.sportainfinityrun.be.

Is zwemmen je sportieve droom?

Vanaf vrijdag 8 september om 19 uur kan je online inschrijven voor de zwemlessen voor volwassenen: crawl en schoolslag zowel voor beginners als gevorderden. Op 18 september gaat de reeks (telkens 12 lessen) van start.

www.sportingenk.be/inschrijven


Open Sportdag

24/9, 13 tot 18 uur
SportinGenk Park
E. Van Dorenlaan 144
Gratis toegang


www.sportingenk.be/opensportdag