DJ's SportinGenk Zomert 2019

Elke vrijdag in augustus en de eerste vrijdag van september van 20 tot 22 uur in het SportinGenk Park.

Kom naar SportinGenk Park Zomert en ontdek het uitgebreide aanbod van onze Esplanade Bar: One shot ijsjes, warme wafels en natural smoothies. Een zomerse drankkaart met o.a. Gin Tonic, Sangria, Spritz en heerlijke non alcoholische cocktails. Of ga je toch liever voor een Kompel?

Dit alles in een zuiderse vakantiestemming met trendy house music van lokale DJ’s zoals Christian,Exception, Nightcrow en Muze.

OPGELET! Omwille van de slechte weersvoorspellingen zal er deze avond (09/08) geen pop-up terras met DJ-optreden zijn, maar niet getreurd! De initiaties gaan WEL (binnen) door en nadien kan je nog gezellig iets drinken in de cafetaria van het zwembad.

DJ Nightcrow 2 aug

Hij begon met het kopen van vinylplaten en startte in 2002 als DJ. Ondertussen heeft hij een uitgebreide verzameling records in zijn bezit. Hij brengt een mix van verschillende muziekgenres. Onder zijn alter ego NIGHTCROW draait hij voornamelijk house. Dat is waar zijn passie ligt!

Je kon hem al aan het werk zien in o.a. Ritz, Reflex, Slices, Shaft, Universal, Bar Moustache, Nightlife, 57lounge, Genk On Stage,… Hij organiseerde zelf ook al heel wat events o.a. Alverfest in & outdoor (BE) Disco classics, Badabing, and Hotelfest!

Onlangs is hij afgestuurd als audio-realisator (geluidsontwerp) en binnenkort verschijnt zijn eerste release onder zijn alter ego NIGHTCROW.

DJ Muze 16 aug

Muze kwam op zijn 15de voor het eerst in contact met dj’en. De woonkamers maakte snel plaats voor clubs en festivals. Ondertussen zijn house en techno niet meer weg te denken uit zijn leven…

De sets van Muze kan je best omschrijven als een rollercoaster van house, exploratie en groove vol verrassingen. Met 20 jaar op de teller bracht de jongeman zijn sound al op Ostend Beach festival, Club vaag, Genk on Stage en zoveel meer. Daarnaast is Muze volop bezig met een nieuwe EP die deze zomer nog het daglicht zal zien.

Fb: https://www.facebook.com/Dj.Muze.page/
Instagram: https://www.instagram.com/joren_muze/

DJ Christian 9 en 23 aug / 6 sept

Christian is een 17 jarige dj/producer (uit Genk) die al meer dan 4 jaar achter de draaitafels staat. Ondanks dat hij alle genres aan kan, draait hij het liefst (commerciële)EDM, deep house en moombahton. Dit jaar draaide hij voor het 4e jaar op rij op Genk on Stage en de voorbije jaren was hij ook te zien op andere grote fuiven en evenementen zoals Genk Loopt, Levensloop en Winterslag feest!

Fb: CHRISTIAN Music

Instagram: itschristianmusic

OPGELET! Omwille van de slechte weersvoorspellingen zal er deze avond (09/08) geen pop-up terras met DJ-optreden zijn, maar niet getreurd! De initiaties gaan WEL (binnen) door en nadien kan je nog gezellig iets drinken in de cafetaria van het zwembad.

DJ Exception 30 aug

Ik ben Federico Oliva. Ik draai & produceer onder de naam Exception. Mijn genre is vooral Deep house en Future house.