Wanneer Inschrijven voor zwemlessen voor kinderen?

ZWEMLESSEN VOOR KINDEREN VANAF 5 JAAR: Jouw kind dient minstens 5 jaar te zijn op de eerste lesdag.

Heeft jouw kind vorige lessenreeks al zwemles gehad en nog geen definitief zwembrevet? Dan heb je voorrang om in te schrijven.

Voorrang online inschrijven tussen maandag 4 tem donderdag 7 maart 2023. Je kan enkel opnieuw inschrijven op dezelfde dag en hetzelfde moment van de vorige lessenreeks en op voorwaarde dat je minstens 80% aanwezig was.

De zwemlessen herstarten na de Paasvakantie, in de week van 18 september.

INSCHRIJVEN

Heeft jouw kind vorige lessenreeks geen zwemles gehad en wil je voor de eerste keer inschrijven?

Het is niet mogelijk om eerder in te schrijven dan de opgegeven data. Wij aanvaarden geen reservaties via telefoon of mail. Je dient hiervoor online te boeken.

Voor inwoners van Genk:

  • Online op vrijdag 8 september vanaf 19 uur. Bij eventuele technische problemen kan je op vrijdag avond tussen 18 en 20 u terecht op het nummer 089 65 34 35.

Voor inwoners buiten Genk:

  • Online op maandag 11 september vanaf 19 uur (zolang er plaatsen beschikbaar zijn)

Deze activiteit volzet? Schrijf je dan in op de wachtlijst. Opgelet: deze wachtlijst is enkel geldig voor de huidige lessenreeks en vervalt bij de start van lessen.

De zwemlessen herstarten na de Paasvakantie, in de week van 18 september.

INSCHRIJVEN

Heb jij recht op verhoogde tegemoetkoming? Wij voorzien een korting van 50 % op begeleide sportactiviteiten.

Zwemlessen komen in aanmerking voor verhoogde tegemoetkoming (korting van 50 %). Om deze korting te verkrijgen, dien je vooraf (tijdens de openingsuren van de infobalie en ten laatste op vrijdag 15 uur voorafgaand aan een inschrijfmoment!) een klevertje van je mutualiteit te mailen naar sportingenk@genk.be. Het is niet mogelijk om na de boeking/betaling deze korting te verrekenen.