Wanneer Inschrijven sportaanbod voor volwassenen

Wij staan te springen om opnieuw sportlessen te kunnen inrichten. De situatie rond corona maakt het ons echter niet gemakkelijk om een planning vast te stellen voor onze sportactiviteiten. Zoals de situatie nu is, hopen we na de Paasvakantie opnieuw van start te kunnen gaan. Wij blijven echter afhankelijk van de evolutie van de pandemie en de maatregelen die de overheid oplegt. 

DOORLOPEND AANBOD

Er zijn momenteel geen lessen. Wij hervatten de lessen (onder voorbehoud van Corona wijzigingen) in de week van 19 april 2021.

Het doorlopend sportaanbod zoals Zumba, Figuurtraining en Aquafit zijn wekelijkse lessen van september tot juni. Je kan op elk moment instappen. 

OPGELET NIEUW: O.w.v. Corona veiligheidsmaatregelen dien je hiervoor te reserveren.De betaling gebeurt aan de kassa ter plaatse. Ook beurtenkaarten zullen aan de kassa verwerkt worden. Deze reservatie is verplicht. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt!

RESERVEER HIER

LESSENREEKSEN

Lessenreeks zoals aquajoggen, aquaspinning, bewegen in het water voor kankerpatiënten, calisthenics, joggen in je buurt, mountainbiken, muurklimmen, Nordic walking en...zwemlessen voor volwassenen. Bij een lessenreeks betaal je vooraf voor 9-10-11 of 12 lessen, afhankelijk van de activiteit

Wanneer opnieuw inschrijven?

OPGELET: Het inschrijfmoment van 5 februari 2021 is geschrapt o.w.v. de huidige Corona maatregelen.

Lessenreeksen april - juni 2021

Voor inwoners van Genk:

  • Online inschrijven op vrijdag 26 maart 2021 vanaf 19 uur.

Voor inwoners buiten Genk:

  • Online inschrijven op maandag 29 maart vanaf 7.00 uur.

Het is niet mogelijk om eerder in te schrijven. Wij hervatten de lessen (onder voorbehoud van Corona wijzigingen) in de week van 19 april 2021.

Bij eventuele technische problemen tijdens het online boeken op vrijdag avond, kan je tussen 18 en 20 uur terecht op het nummer 089 65 34 35. Bereid je goed voor en wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt!

Sociaal tarief voor inwoners van Genk:

Deze activiteit komt in aanmerking voor verhoogde tegemoetkoming (korting van 50 %). Deze korting is geldig voor 1 (kalender)jaar. Om deze korting te verkrijgen, dien je een klevertje van je mutualiteit voor je online boeking/betaling en tijdens de openingsuren van de infobalie van het SportinGenk Park binnen te brengen of te mailen naar sportingenk@genk.be. Het is niet mogelijk om na de boeking/betaling deze korting te verrekenen.