Baseball en softball

De Limburg White Sox is de Genkse club voor baseball en softball. Momenteel zijn er zo'n 35 vaste leden in de club en worden er wedstrijden gespeeld en trainingen gegeven op ieders niveau. Het is een sport die discipline, speltechniek en tactiek vraagt, maar door iedereen kan beoefend worden.

 

Zo is er bijvoorbeeld ook het softballteam The Rockies. Dat is een gemengde ploeg met dames en heren die louter recreatief spelen. De White Sox zijn de ongeslagen kampioen en spelen mee aan de top van 2de nationale met maar liefst 2 teams !

In totaal zijn er 6 verschillende teams: de twee teams die aan de top spelen in de 2de nationale, een jeugd-team, een damesteam, een herenteam en een recreatief team (The Rockies).

Met de prachtige uitvalsbasis in het domein Bokrijk (Herckenrodestraat) kunnen ze iedereen bekoren om een wedstrijdje baseball of softball te spelen. De minimumleeftijd voor deze sport is  6 jaar. In de winter wordt er in een sporthal gespeeld.

Wil je eens komen kijken naar een training of wedstrijd? Kom gerust eens langs. Misschien kan je er wel een leuke dagtrip van maken.

 

www.whitesox.be

 

 

whitesox